MULTIAN SAHA OY

Puuta jalostava perheyritys, jonka tiimiin kuuluu asiakas

Multian Saha Oy on jalostanut korkealaatuisista keskisuomalaisista puista parasta mahdollista sahatavaraa jo vuodesta 1952 alkaen. Tänään, vuosikymmenen työn ja investointien ansiosta, sahalaitos tunnetaan luotettavana kumppanina. Tuotannon kapasiteetti on 50 000 m3 vuodessa.

Keskeinen sijainti

Sijaintimme Keski-Suomen runsaiden metsien alueella ei ole sattumaa. Perustajamme Paavo Nuoranteen ydinajatus oli rakentaa tuotantolaitos sinne, missä raaka-ainekin sijaitsee. Tänäkin päivänä kuusitukit tulevat pääosin ympäryskunnista, vain 70 km säteellä Multialta.

Kuljetusyhteydet ovat hyvät sekä vientisatamiin että kotimaan asiakkaille.

Teknologia ja ammattilaiset

Tuotannossa käytetään uusinta teknologiaa, jonka ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme hallitsee. Näin voimme varmistaa aina laadukkaat lopputuotteet ja sovitut toimitusajat.

Asiakkaidemme toivomat, erikoisemmatkin dimensiot, pituudet, laadut ja kuivuudet voidaan tuottaa joustavasti.

Asiakkaamme

Asiakkaamme valmistavat sahatavarasta pääosin korkealaatuisia sisärakentamisen design-tuotteita, kuten paneeleita, listoja, lattialankkuja, ikkunoita ja ovia.

Suurin osa valmiista sahatavarasta lähtee vientiin, yli 20 maahan ympäri maailman.

Räätälöimme tuotannon asiakkaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi erikoiskuivaus on mahdollista toteuttaa aina 10 % tavoitekosteuteen saakka.

MULTIAN SAHA OY:N

Visio

Multian Saha Oy:n visiona on tulevaisuudessa olla entistä palvelevampi ja asiakkaat kaikessa huomioon ottava, haluttu ja luotettu yhteistyökumppani, joka ei jää lepäämään vaan kehittyy jatkuvasti. Kun puhutaan suomalaisesta kuusisahatavarasta, haluamme pitää asemamme laatujohtajana. Tavoitteena ovat pitkät asiakassuhteet, jotka perustuvat molemmin puoliseen luottamukseen ja yhteistyöhön.